Sant Jordi a la Classe Xaloc

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Com cada curs, els dies abans de la festa de Sant Jordi on fem la representació de la llegenda, convidem a les famílies a venir a l’escola per explicar un conte als infants. Des de l’escola li donem molta importància a la col·laboració de les famílies i valorem molt el fet de poder donar aquesta opció, ja que resulta molt enriquidora per ambdues parts, i els infants ho gaudeixen positivament.

En aquest cas, va venir una tarda la Vanesa, la mare del Alan i del Izan i ens va explicar el conte de la Caputxeta Vermella amb titelles de dit. També va venir la Elena, la mare del Gael i ens va explicar una varietat de contes preciosos de la biblioteca. I finalment un matí, va venir la Sonia, la mare de la Mia i ens va explicar un conte d’una flor que havia fet ella amb molta il·lusió.

Tant les mares com els infants van viure l’experiència com un moment molt gratificant, i nosaltres des de l’escola també, així que només ens queda dir-vos que moltíssimes gràcies per venir i regalar-nos a tots una bona estona!