Benvinguts a la classe Xaloc!

 

Hem iniciat un nou curs a una nova classe; la Xaloc. Els companys de la classe Blava ens hem retrobat i també hem conegut d’altres amics nous. Els primers dies d’escola hem estat acompanyats pels que més ens estimen, a vegades tan sols els necessitem per sentir-nos més segurs i d’altres per compartir el joc, però sempre pendents de la seva mirada.

És un procés d’adaptació en el que cada infant necessita el seu propi temps per adaptar-se a noves cares, nous espais i noves situacions. El moment de la separació potser és el més difícil però ara ja ens anem coneixent entre tots i passem estones divertides, relaxades, d’esbarjo i algunes encara de tristesa perquè trobem a faltar a les famílies. De mica en mica ens obrim a una nova etapa plena de vivències úniques i emocionants.

Us volem deixar unes fotografies dels primers dies d’escola.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.