Benvinguts a la classe Rosa!

Hem iniciat un nou curs a la classe Rosa. Els companys de la classe Lila ens hem retrobat i també hem conegut d’altres amics nous que han vingut per primera vegada a l’escola.  Durant els primers dies hem estat  acompanyats pels que més ens estimen, a vegades tan sols els necessitem per sentir-nos més segurs i d’altres per compartir el joc, però sempre pendents de la seva mirada.

És un procés d’adaptació en el que cada infant necessita el seu propi temps per adaptar-se a noves cares, nous espais i noves situacions. Ara ja portem gairebé un mes a la classe Rosa i ja ens anem coneixent entre tots i passant estones divertides de joc, relaxades, d’esbarjo i algunes encara de tristesa perquè trobem a faltar a les famílies.

Comença una etapa plena d’emocions, de vivències úniques i de nous aprenentatges on serà un plaer per nosaltres poder acompanyar als vostres infants durant aquest últim curs d’escola.

A continuació us mostrem unes fotos d’aquests primers dies.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.