Classe Groga: Primers contactes amb elements de la Tardor

És un fet que els nens i les nenes de la classe Groga encara no són capaços d’adonar-se dels canvis de les estacions ni de tot el que cadascuna ens aporta.

Però hem volgut introduir dintre la nostra vida quotidiana alguns elements de la Tardor que prèviament hem demanat a les famílies o hem escollit tenint en compte si són adients o no per l’edat.

Així hem pogut crear un raconet amb pots de castanyes, carabasses grans de diferents colors i una panereta amb llimones, taronges, pinyes tancades i carabassetes decoratives. Tot aquest material pensem que aporta moltes sensacions a partir de la seva textura, els seus colors i els sabors; i està a l’abast dels infants per poder accedir i experimentar lliurement.

Les famílies també han participat en guarnir la nostra classe, ja que ens han portat diferents elements de la tardor: hem pogut fer unes sanefes amb fulles del Montseny, mòbils…  i també ens han servit per crear alguns materials per jugar com pots amb castanyes o fulles de tardor plastificades.

Us volem agrair la vostra col·laboració!