La classe Blanca participa de la setmana de la ciència!

Durant la setmana del 12 al 16 de novembre les escoles de Sant Joan Despí hem participat en un projecte relacionat amb la ciència: s’han fet sortides i diferents activitats adaptades a l’edat dels infants que hi participen.

En el nostre cas, hem pogut participar d’una activitat molt interessant i enriquidora per tots/-es; El Marc I l’Alba ens han explicat un munt de coses relacionades amb els cargols.

Hem après que hi ha cargols d’aigua, terrestres i fins i tot, uns que no tenen closca (que es diuen llimacs), de moltes mides i colors.

Hem pogut veure a través d’un vidre com es desplaçaven, fent servir unes lupes que ens permetien veure’ls molt més grans.

També hem pogut experimentar amb sorra de la platja i trobar un munt de closques ensorrades i per últim, el Marc ens ha explicat un conte i ens ha ensenyat diferents imatges relacionades amb aquests animals.

Ha estat tota una experiència per nosaltres! Hem pogut aprendre coses molt interessants que desconeixíem d’aquests animals tan propers als infants; Han tingut l’oportunitat de conèixer-los sota una mirada “científica”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.