Quan arriba la tardor… Classe Verda

Amb l’arribada de la tardor, a la classe verda vam fer unes propostes de joc relacionades amb elements característics d’aquesta estació.

Amb la col·laboració de les famílies hem creat un racó de joc molt engrescador amb carabasses, moniatos, magranes, fulles, aglans, castanyes i cítrics.

En aquestes propostes els infants han manipulat els diferents elements en un joc en el qual perceben formes, colors, grandàries i pes. En aquest joc, tot i que sovint les agafen, les observen i de seguida les llencen a terra, experimenten. Observen com són de pesades, com és de difícil sostenir-les amb les seves petites mans i com en caure a terra sonen i rodolen.

Amb les carabasses petites, magranes, taronges o llimones, han fet un joc d’encaixar en diferents contenidors que hem posat al seu abast, com petits cistells, flameres o motlles, fent alguns infants un joc més elaborat i de gran concentració.

Durant aquests dies també van jugar amb mocadors, alguns cops per disfressar-nos de petites Castanyeres i així gaudir ballant amb la seva cançó.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.