La clase Lila Troba el Tió

Portem dies explicant un relat on un personatge anomenat Pepet es trobava un tronc màgic que menjava pell de mandarina. Arran de la coneixença d’aquest amic nou, vam convidar als infants a sortir al pati a veure si teníem sort i el trobàvem. La sort estava al nostre costat, i un infant es va donar compte que teníem una visita molt esperada. La majoria de seguida es van apropar, tot i que ho feien amb molta cautela. El volien tocar, agafar,... Però pesava molt!!!! Aquest Tió ja venia alimentat del bosc…

De seguida els hi vam proposar si el convidàvem a la nostra estança. Ja porta uns dies i podem veure com els nens i nenes el cuiden, l’alimenten, el saluden cada matí i s’acomiaden d’ell.

La màgia i la il·lusió omple l’aula aquests dies i no és el nadal si no els mateixos infants que fan que aquests moments siguin únics.

Benvingut Tió ja formes part del nostre grup!!!!