Dies de Nadal a la classe Llimona

A la classe Llimona han anat apareixent diferents elements de caire nadalenc durant aquest mes de desembre.

Garlandes, boletes, ampolles amb purpurina, llumetes de Nadal,..  Han inspirat als petits de l’aula Llimona a explorar les seves característiques.

Les garlandes els ha proporcionat sensacions visuals que els ha dut a senyalar-les quan les han vist penjades per l’aula. Quan les hem ofert hi ha qui ha mostrat o ho posat cares desagradables apartant-se d’aquesta textura tan peculiar. D’altres se les han posat com si fos un fulard o una bufanda, i han quedat ben contents com si d’una peça de roba o de complement es tractés.

Amb la panereta de les boletes de Nadal han jugat, les han observat, llençat i sentit el sorellet de la boleta en caure, etc.

També han gaudit de la presència del tió dins de l’aula, el tenien al seu abast i el podien agafar, posar-li la manteta o treure-li quan ells/es volien. Alguns infants l’agafaven i el portaven per l’aula com un objecte important per ells.

Ha sigut tota una experiència per ells/es!! El seu primer Nadal a l’escola!!