El Nadal a la classe Blava

Per fi arriba desembre i amb ell comencen els carrers a omplir-se de Nadal, llums, decoració, menjar, vacances, etc… A la classe Blava també donem la benvinguda al Nadal decorant una mica la classe i posant elements ben macos per guarnir-la. S’acosten les vacances i abans d’acabar aquest trimestre hem de trobar al Tió. Sortim al pati ben preparats i comencem a buscar-ho. Busquem per tot arreu, pel sorral, pels balancins i finalment el trobem dins del tipi. Els infants el miren, el toquen i el fiquem a la classe per poder donar-li menjar.

Un altre dia juguem amb boles i garlandes de nadal, les toquem, les fem moure, etc.

Abans de marxar de vacances fem cagar el Tió, li cantem la cançó i li piquem. Ens caga neules i contes per la classe.

Ens acomiadem d’aquest primer trimestre ple d’agraïment, ha estat un plaer poder compartir tots aquests dies amb tots els vostres infants i amb vosaltres famílies. Així que us desitgem unes bones festes i un feliç 2019.