La setmana de la ciència a la Classe Rosa.

 

El passat mes de Novembre vam celebrar la Setmana de la Ciència amb una activitat d’observació dels Cargols. En Marc i l’Alba ens van preparar una activitat amb l’objectiu d’apropar als infants a aquesta temàtica. Ens van ensenyar diferents cargoleres i van mostrar-nos cargols de terra i cargols de mar. Els vam despertar amb una mica d’aigua, i quan sortien els posàvem a uns vidres i amb les lupes els podíem observar per sota (era molt interessant la reacció dels infants en mirar a través de la lupa). Després havíem de buscar diferents tipus de closques enterrades en un calaix de sorra, i anaven sortint de diferents tipus: unes grans, altres petites i algunes una mica punxegudes.

Ha estat una experiència molt propera per als infants i que els ha donat l’oportunitat d’aturar-se a observar els cargols que tant els agraden.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.