Experimentació amb farina de galeta a la classe lila

Durant aquest segon trimestre hem observat l’interès dels infants per les activitats manipulatives. Donat aquest fet, vàrem introduir la taula d’experimentació plena de farina de galeta. Vam triar aquest material, ja que se’l poden posar a la boca sense problema.

Acompanyant aquest material, deixem al seu abast diferents estris, així com culleretes, petits recipients de diferents mides,… per tal d´afavorir la possibilitat de fer transvasaments i deixar anar la imaginació.

Aquests moments estan pensats per tal que els infants puguin experimentar lliurement, descobrint les diverses possibilitats dels materials i estimulant els seus sentits alhora que desenvolupen la seva concentració.

” El nen que té llibertat i oportunitat de manipular amb les seves mans, utilitzant elements reals, buscant conseqüències amb les seves accions, desenvoluparà una forta personalitat”. Maria Montessori.