A l’aula llimona hi ha elements que sonen!

Els infants de l’aula llimona van creixent i amb ells també augmenten els seus interessos. Hem pogut observar com les nenes i nens van explorant les qualitats sonores dels materials que es van trobant i amb els quals experimenten constantment;  juguen a trobar sons de varis tipus; metàl·lics, com és el cas de les claus, caixes, motlles de flameres, culleres, tapes i cassoles, instruments, entre d’altres. Sons amb elements de fusta, quan piquen contra el terra amb algun element, com poden ser els cotxes, figures geomètriques de fusta, culleres, bols, etc. I en general amb tot allò que troben, closques de coco, canyes de bambú…, ja que la descoberta de l’entorn i les seves característiques només es pot fer a partir de la manipulació, i en aquest moment estan en plena fase de descoberta del seu entorn immediat que els ajudarà a orientar-se i entendre el món que els envolta.