Audició “Qui té raó?”. Classe Blanca

Els infants de la classe Blanca gaudeixen molt de totes les activitats relacionades amb la música; els hi agrada ballar, cantar, escoltar música,… i és per això que, sovint aprofitem qualsevol moment del dia per proposar alguna activitat relacionada amb aquesta .

En aquest cas, hem fet una audició que sempre té molt èxit entre els nens i nenes; Es tracta de l’audició “Qui té raó?” del compositor Dimitri Kabalevsky.

Primer de tot i  abans de començar , preparem un petit  teatre amb un llençol gran per provocar interès i l’expectació de tots els infants i a continuació,  ens col·loquem darrere  per donar vida a dos personatges molt divertits que mantindran una conversa mentre sona la música; Són dos titelles que semblen una mica enfadats i no acaben de posar-se d’acord. Es dóna un “diàleg”no verbal que els nens i nenes entenen a la perfecció.

Només heu de mirar les imatges per fer-vos una idea de com han gaudit els vostres fills/es d’aquesta activitat!