Expressem amb el color blanc. Classe Grisa.

Un cop més volem apropar a l’infant a la natura, en aquest cas a l’estació en la qual ens trobem; l’hivern. Durant aquest temps anirem fent propostes per gaudir de l’hivern a l’aula.

Hem volgut presentar diferents materials de color blanc i d’aquesta manera treballar un dels colors que representa l’hivern. Vam escollir una sèrie de materials blancs: bastonets, blondes, cotó fluix, fils, llanes, paper de vàter, pintura i els vam escampar damunt d’una cartolina negra.

Els nens i nenes s’apropen observant i ja comença el gran moment: deixar anar la seva imaginació. Les primeres reaccions són agafar els pinzells però a mesura que passen els minuts s’engresquen a agafar altres elements, fins i tot ens trobem que els donen altres utilitats…

Us deixem un petit recull de com va anar aquest moment.