Moments únics a la classe Blava

Des de l’escola ens encanten els moments improvisats que sorgeixen durant el dia a dia. En aquest cas va ser gràcies a la Grindel (mare de l’Amélie ), que va aconseguir crear un moment molt maco a l’estança. L’Amélie està acostumada que la porti a escola el seu pare, però divendres va ser un dia diferent perquè va ser la seva mare qui la va acompanyar en aquest moment. Ella no volia que marxés i la Grindel per ajudar-la en aquest procés decideix explicar-li un conte. Quan la resta de la classe es va adonar del que estaven fent elles dues, no van trigar ni dos segons en unir-se al moment. I així es va crear aquest moment tan bonic entre els infants i l’adult i gràcies a un conte, la Grindel va aconseguir captar l’atenció de tots els infants de l’aula i crear un clima màgic.

Gràcies Grindel i gràcies a totes les famílies de la classe Blava per crear moments tan bonics amb els infants.