A la classe Blava olora a Carnestoltes

Els dies són més llargs, el sol matina cada dia més i omple d’energia i llum l’estança durant tot el matí. L’ambient ja està canviant i es nota molt que s’acosta la primavera, però abans de començar a olorar flors i veure papallones volant, hem de celebrar el Carnestoltes. Per començar a la classe Blava hem fet una proposta de confeti i serpentines, on deixem que els infants juguin lliurement amb aquest material, que ben segur veuran molt durant aquests dies. Posem diferents contenidors i en el vidre un tros d’aeronfix per a qui vulgui enganxi allà confeti i serpentines i així ens servirà per guarnir una mica. També tenim un racó on els nens i nenes poden posar-se complements i jugar a disfressar-se, cantem la cançó del Carnestoltes, presentem el titella, expliquem contes relacionats. Un seguit de propostes que apropen aquesta festa popular als infants. Així que comenci la gresca i xerinola!! Visca el Carnestoltes!!!