Setmana del Carnestoltes a la classe Grisa

En Carnestoltes ens ha deixat tota una setmana de gresca i festa. Les setmanes prèvies decidim entre tots treure les disfresses, ja feia dies que les teníem guardades al magatzem per muntar el racó. Posem una mica de confeti al mirall i pengem unes quantes serpentines per guarnir el nostre raconet. De seguida s’engresquen a posar-se complements i els més atrevits a guarnir-se de cap a peus.

Més tard es presenta el titella Sr. Carnestoltes i s’encarrega de repartir disbauxa i alegria en cadascú d’ells. Gairebé tots s’apropen a saludar-lo per fer-li un petó.

Uns dies més tard, de sobte, apareixen els ajudants del Sr. Carnestoltes a l’aula. Són els encarregats d’explicar les consignes de la setmana de carnaval. Amb l’ajuda d’una nina ens ajuden a conèixer com quedarà el nostre cos durant aquests dies. Ja al final de la visita ens conviden a cantar la cançó que tant ens agrada, acompanyada de confeti per fer encara més festa.