Celebrem el carnaval a la classe Blanca!

Durant gran part del mes de febrer, hem celebrat el carnaval a la nostra escola. Es tracta d’una festivitat que vivim sempre  amb molta il·lusió i emoció. Aquests dies guarnim el vestíbul de l’escola i les aules amb un munt de complements i disfresses, amb confeti, serpentines,… Ho deixem tot a punt pel gran dia de Carnaval on rebrem al Rei Carnestoltes!

Durant aquestes setmanes, els infants tenen al seu abast tot aquest material perquè puguin disfressar-se, pintar-se la cara, jugar amb el confeti,…però sempre respectant i entenent que no a tots/es els agrada participar de tot això.

Per aquests motiu, ho vivim d’una manera molt natural i sense cap tipus de pressió cap als infants i les famílies, deixant que sigui l’infant qui decideixi si vol participar o no.

Us deixem un recull d’imatges del que han estat aquests dies a l’aula Blanca!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.