Arriba Carnestoltes a la classe verda!

Durant la setmana del Carnaval, a la classe verda vàrem adaptar un espai on els infants van poden manipular complements de disfresses (barrets, casquets, perruques, mocadors i robes) en un joc bàsicament de posar i treure’ls. Aquest racó està pensat davant del mirall i en un espai envoltat de cortines on es crea una intimitat en un moment donat. Aquí sovint els observem jugant al joc del “tat”, on es poden amagar per ser trobats, i on també acariciar-se en el moment en el quan passen per elles. Aquestes activitats fan que prenguin consciència del seu cos, del seu esquema corporal, afavorint la relació amb altres companys/es.
Han estat unes setmanes diferents, on hem arribat a l’escola amb un mitjó de cada, amb pentinats divertits, la cara pintada, etc. respectant en tot moment el seu desig i el moment en el qual es troben.
Per acabar, el Carnestoltes i el seu ajudant ens han vingut a conèixer per portar-nos confeti, un material amb el qual han gaudit moltíssim jugant i experimentant.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.