Celebrem el Carnaval a la Classe Rosa

La setmana passada vam celebrar el Carnaval. Van venir  els emissaris del Sr. Carnestoltes i ens van deixar un titella, vam cantar la cançó i ens van donar les consignes per iniciar una setmana ben divertida!!

Hem jugat molt al racó a crear altres personatges i altres mons.

I divendres… la Gran festa!! Tots/es disfressats del titella de la classe, el Buni, un conill que ens acompanya tot el curs i que els caps de setmana s’emporten els infants a casa amb gran il·lusió. Vam sortir al vestíbul a rebre al Sr. Carnestoltes (en aquesta ocasió ho va interpretar la Júlia, mare de la Lívia, que ho va fer mooolt bé!!!). A la tarda vam fer un berenar amb les famílies per acabar de fer festa i estar junts.

Ens ho hem passat molt bé!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.