La classe Taronja aprofita el sol solet del pati

Durant uns dies vam poder gaudir d’un sol i una temperatura molt agradable i vam decidir obrir la porta del pati, oferint als infants la possibilitat de poder sortir si els hi venia de gust. Per a alguns nens i nenes de la classe, és l’estona que dormen i par tant no ho van poder experimentar, d’altres s’hi van animar ràpidament i alguns s’ho van pensar una miqueta més, però finalment van acabar sortint a l’exterior.

L’oportunitat de gaudir d’una estona l’aire lliure, permet als infants començar a viure la natura captant totes les sensacions que aquesta aporta: la carícia de l’aire a la cara o l’herba i el seu tacte sobre la nostra pell…  Són un munt de sensacions que quedaran registrades en l’infant com a part del seu entorn.

És un espai que ofereix nous reptes, noves sensacions, diferents materials… els quals podem començar a gaudir a estonetes.