Seguim celebrant el Carnestoltes a la classe Blava.

La classe Blava ha gaudit molt celebrant el Carnestoltes, ens hem posat barrets que tenim al racó, hem ballat i cantat cançons relacionades amb aquesta festa. El divendres vam rebre una sorpresa i és que el Sr. Carnestoltes ens visitava a la classe, però a gairebé tots els infants no els hi va fer molta gràcia i alguns ploraven, així que el vàrem convidar a marxar. Però d’altres com la Claudia, el Roger i en Pau, sí que van mostrar interès així que els vàrem fer passar a la classe Lila on sí que estaven cantant i tirant confeti amb el Sr. Carnestoltes i el seu ajudant.

A la tarda va arribar l’hora de celebrar-ho amb les famílies, pa amb embotit i xocolata va ser el berenar, música de festa ambientant el moment, i molta gresca i ganes de jugar amb confeti i disfresses. Va ser una estona molt divertida on compartir, xerrar, riure, observar, etc…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.