La classe Blanca planta faves!

De l’hort de l’escola ens encarreguem els “grans” i és per això, que intentem fer partícips a tots els infants des del primer moment que comencem a preparar la terra per poder sembrar.

En aquest cas, hem proposat una activitat  molt relacionada amb l’hort que d’alguna manera, els hi dóna l’oportunitat de col.laborar i participar activament d’aquest projecte, així com també, els acosta una mica més a tot el que té a veure amb els elements característics d’un hort ( la terra, l’aigua, les llavors,…).

Com podeu observar en les fotografies, els infants han tingut al seu abast terra per poder jugar i manipular, que més tard han ficat en els pots de iogurt que hem guardat aquests dies per poder fer l’activitat; A continuació, hem ficat una petita llavor que hem tingut que enfonsar perquè quedés “amagada” i per acabar, hem agafat la regadora per regar tots els pots de iogurt.

Ara, només ens queda tenir una mica de paciència i anar cuidant el nostre pot fins que vagi sortint la flor!