LA CLASSE XALOC PLANTA FAVES:

La setmana passada, aprofitant l’arribada del bon temps, els infants de la classe Xaloc van plantar faves. Aquesta activitat consistia a experimentar amb les diferents textures i sensacions que transmetien la terra, l’aigua, les llavors, etc.

Es va posar a l’abast dels infants tot el material i amb l’ajuda d’una cullera petita anaven omplint els pots de iogurt de terra (que havíem guardat prèviament), després afegien la llavor i finalment, tornaven a posar més terra per enterrar-la. Al finalitzar la plantació es va explicar als infants que haurien de tenir paciència i que s’havien de regar per tal que poguessin créixer.

Al cap d’uns dies, els infants es van adonar que ja havien començat a sortir les faves i en veure que anaven creixent es van emocionar. També es van animar a cuidar-les, on per petits grups, anaven regant. Cada dia pregunten per les faves i les observen tot comparant-les amb les dels companys.