A la classe Rosa plantem faves

La classe Rosa ha gaudit molt plantant faves. Com ja sabeu, a l’escola tenim la oportunitat de portar a terme el projecte de l’Hort i els “grans”, son els encarregats de tenir-ne cura. Hem aprofitat una de les experimentacions perquè cada infant planti la seva pròpia llavor de fava en un pot de iogurt que hem manat recollint anteriorment per aquesta activitat. D’aquesta manera cada infant ha participat activament en el naixement, el creixement i la cura de cada una de les plantes.

Com podeu veure a les fotografies, els infants han començat manipulant la terra i l’han introduït dins del pot. Seguidament han sembrat la llavor, enterrant-la  amb l’ajuda del dit per fer un forat on després han tornat a posar terra per tapar-la.  Amb l’ajuda dels polvoritzadors, cada 2 dies les anem regant i anem veien la evolució del seu creixement.

Ara només queda tenir paciència i anar-les cuidant i regant i a l’hora observar com la nostre planta dona la flor que hem sembrat amb tanta delicadesa i tant amor.