La classe Lila juga amb plastilina

Durant el mes de març hem fet alguns petits canvis en les nostres rutines. A l’hora de dinar hem tret les cadires de tres posicions per les que utilitzem els adults, però a la mida d’ells. El canvi va resultar un èxit i vam observar que durant el dia escollien jugar a taula asseguts. Vist el seu interès, vam decidir fer-ne una proposta que requerís seure i vam pensar en la plastilina. A més a més, vam considerar que ja estaven preparats per manipular aquest material i descobrir-lo.
La primera vegada li vam presentar tan sols la plastilina per observar la seva acceptació. La proposta va ser acollida amb molt d’interès. Durant una estona, els vam veure concentrats i encuriosits. Van fer xurros, pilotes petites i grans, la van fer a trossos petits… Van descobrir que si la trepitjaven es quedava enganxada a la sabata i molts d’ells s’enfadaven per tindre allò.
Un cop viscut aquest primer contacte ens hem plantejat oferir la pròxima vegada la plastilina amb estris perquè puguin tallar, fer figures, recipients per fer trasbalsaments…
Com a escola, intentem que a partir dels seus interessos neixi el seu propi coneixement.

A continuació us deixem un recull d´imatges per tal que pugueu veure que concentrats hi eren.