Moments de calma i relaxació a la classe Blanca

A l’escola, els infants gaudeixen jugant, manipulant, creant, imaginant, construint nous coneixements i aprenentatges… En definitiva, movent-se en llibertat. Però alhora, hi ha estones que es necessita parar i gaudir d’un ambient més tranquil que permeti a l’infant tenir estones de calma.

A la classe Blanca, aquest moment es dóna sempre abans de parar taula i preparar-nos per dinar; Llavors, seiem tots a terra per mirar un conte, oferim plomes i amb música relaxant ens fem massatges, fem alguna dansa amb mocadors, obrim les capsetes de música,..

Considerem que els moments de calma són tan necessaris com el joc i el moviment  i els ajuda a anticipar situacions i rutines del seu dia a l’escola. És molt curiós veure com els infants relacionen la música, les plomes, les cançons o simplement un conte, amb el moment de parar i relaxar-se.

A continuació, us deixem un recull de fotografies on podeu veure als vostres fills/-es gaudint d’aquests moments!