Farina a la classe Blava

L’abril ja arribat i comença a fer més caloreta a la classe i fins i tot algun dia podem sortir sense jaqueta al pati. La primavera es nota en l’ambient i en els infants que hi ha dies que sembla que tenen més ganes de fer.

L’altre dia vàrem oferir una nova proposta, una altra vegada amb farina, però aquest cop de blat. Com sempre intentem que la manera de presentar el material sigui atractiva i els hi cridi l’atenció. En tot moment els infants veien com l’Úrsula preparava tot el material i estaven inquiets i amb moltes ganes de poder apropar-se a descobrir que era això. De seguida es van posar en acció i vam començar a manipular, experimentar, olorar i fins i tot a tastar la farina. Alguns amb els estris, d’altres directament amb les mans, notaven si la farina estava freda o no, si és suau, etc. Alguns fins i tot se la van començar a tirar per sobre del cap com si s’estiguessin fent una dutxa.

Sembla que cada cop els hi agrada més aquest tipus de propostes, així que anirem oferint-les més sovint.