Juguem amb farina. Classe lila.

Davant la resposta tan positiva que tenim dels infants davant les propostes de manipulació i experimentació, aquest mes ens hem animat amb la farina.

Els infants s’esperen esmorzant fruita i escoltant un conte mentre l´Úrsula prepara tota l’aula. Quan vam acabar d´aquesta estona es van trobar una proposta molt atractiva per ells. Vam preparar diferents safates plenes de farina acompanyades de diferents estris de metall i de fusta perquè els infants poguessin manipular..

La majoria d’infants s’apropaven amb curiositat a les taules, i de seguida es van animar a tocar la farina. Molts d’ells exploraven amb les mans la seva textura, feien transvasaments, jugaven a cuinetes. Vam observar com els infants eren capaços de concentrar-se en el seu joc i es deixaven anar a través de la calma ficant-se en aquest món ple d’experiències i nous aprenentatges.

Nosaltres com adultes, els vam deixar fer i ells van ser amos del seu joc i quina trajectòria agafava.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.