Experimentació amb famílies: Classe Blanca

Durant aquest mes d’abril hem començat a fer les experimentacions amb famílies i la classe Blanca va ser la primera a estrenar-se, convidant a les seves famílies per passar una tarda tots plegats (infants, pares i educadores).

Vàrem preparar una proposta d’experimentació molt atractiva al vestíbul de l’escola; Es tractava de quatre taules on es podien trobar diferents materials com ara; fang, argila, pasta seca, llenties, farina, blat de moro i diferents elements naturals com pals, fulles, pallofes … També es podien trobar diferents estris amb què jugar lliurement conjuntament amb tot aquest material.

La nostra escola aposta molt per fer aquest tipus d’activitat amb les famílies perquè d’alguna manera, ens dóna l’oportunitat d’apropar-les i que coneguin alguna de les propostes que realitzem amb els seus fills/-es durant el seu dia a dia a l’aula.

Va ser una tarda molt divertida de la que tots/-es vam gaudir moltíssim i agraïm la participació per part de les famílies!

A continuació, us deixem un petit recull d’alguns moments viscuts durant l’experimentació!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.