La Classe Lila fa psicomotricitat

 

A la tornada de les vacances de Nadal, la classe lila va començar a sortir a fer psico. Des del primer dia aquesta proposta va ser acollida amb molt d’èxit.

Ens trobem en un moment que els infants necessiten moure’s i descarregar la seva energia. Constantment posen al límit les seves capacitats i descobreixen fins a quin punt poden arribar. A l’aula sempre disposem d’un petit racó on puguin satisfer aquestes necessitats però la sessió de psico ens permet provocar diferents situacions alhora. Durant aquesta estona els nens i nenes poden córrer i provar el seu cos.

A més a més, es disposa d’espais per a aquells infants que necessitin relaxar-se i tornar a un estadi de calma i tranquil·litat com és el cas per exemple d’un petit racó de contes. La cantonada de les construccions també és molt utilitzada on poden potenciar la seva psicomotricitat fina entre d’altres.

Durant aquesta estona es donen molts moments tant individuals com col·lectius. Comencen a aprendre a “jugar junts”, intenten resoldre petits conflictes entre ells i sobretot podem observar com es busquen entre ells per compartir les seves vivències junts.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.