La classe Blanca surt a la biblioteca

Abans de les vacances de Setmana Santa, la classe Blanca va fer la primera sortida del curs.

Vam anar a una de les biblioteques de Sant Joan Despí, en aquest cas va ser la biblioteca Miquel Martí i Pol, ja que tenim la sort que es trobi tan a prop de la nostra escola.

Aprofitant que quedava poc per la diada de Sant Jordi, vam preparar aquesta petita sortida perquè d’alguna manera, els contes i els llibres estan molt relacionats amb aquesta festivitat tradicional.

Per tant, tots i totes ens vam preparar per sortir al carrer! Era la primera vegada que sortíem i estàvem tots/-es molt expectants a tot el que la Sonia i l’Ana ens explicàvem.

Vam sortir agafats a una corda, i vam haver de creuar dos semàfors; Mentre esperàvem es van donar moments de conversa, com de quin color havia d’estar el semàfor per poder creuar, quins vehicles passaven per la carretera (si era un cotxe, una moto, l’autobús, …), els sorolls que escoltàvem,...

Un cop vam arribar a la biblioteca, la Laura, la noia que treballa a la bebeteca, ens va explicar les “petites normes” que s’han de respectar a la biblioteca i seguidament, ens va explicar un conte molt maco que es diu “El pastís és tan amunt”.

Més tard, vam tenir l’oportunitat de tenir la sala per nosaltres i vàrem estar mirant contes lliurement.

Ha estat tota una experiència per la classe Blanca i hem de dir que es van portar súper bé!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.