Experimentació de famílies de la classe Blava

Abans de les vacances de Setmana Santa vam realitzar una proposta d’experimentació amb les famílies de la classe Blava per fer un tancament ben maco.

L’experimentació es duu a terme a les dues aules de dalt que normalment estan preparades per fer psicomotricitat, però aquest cop hi havia quelcom més màgic esperant.

Un cop arriben totes les famílies fem una breu explicació de què consistirà i obrim la porta a un nou món ple de màgia i il·lusió.

L’espai està tot a les fosques però amb molts materials que ofereixen un gran ventall de llum de colors i de possibilitats, ja que són material molt oberts que permeten poder crear i deixar volar la imaginació.

Amb aquesta proposta volem apropar a les famílies una mica, les vivències que poden viure els seus fills/es quan fem una experimentació a l’escola i d’aquesta manera treure i sentir-se infant una altra vegada, ja que els adults ens costa molt retrobar-nos amb el nostre nen/a petit/a i potser vindria bé poder retrobar-nos molt més sovint amb la nostra infantesa i reviure les coses com les vivien llavors.

Moltes gràcies a totes les famílies per participar, va ser una estona molt bonica.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.