L’aula Llimona i la Primavera

A l’aula Llimona hi ha petits moments on es mostra present l’arribada de la Primavera. A la classe hem posat un parell de bossetes amb aigua i flors. Alguns dels infants; com la Carla, l’Edgar, la Iria i la Lucía, s’han apropat a tocar les bosses, les han observat i han vist el que hi ha dintre, són margarides i espígol.

El pati de l’escola també es mostra florit i alguns infants mostren interès per les floretes o petits insectes, com és el cas del Jon que va veure una petita abella i l’observava, la senyalava i es quedava bocabadat observant com brunzia de flor en flor. També la cridava “abella” i ens mirava per acompanyar-lo i anar a veure-la.

El Pol i l’Asiyah es van trobar les margarides ben florides i van voler agafar-les. Vàrem aprofitar per explicar-li que a l’escola ens agrada mirar les floretes a les plantes sense arrencar-les, i treballar així el respecte per la natura.

Esperem que aquesta bonica estació  ens regali noves experiències i us ho anirem explicant!

Deixem a continuació un petit recull d’algunes de les imatges que vam captar l’altre dia, gaudiu-les!