Visca Sant Jordi i la Princesa!! (Classe Grisa)

A l’escola celebrem moltes festes populars i una de les que més agraden als infants és la diada de Sant Jordi. Durant el mes d’abril vam explicar a l’aula la llegenda i vam poder observar la gran curiositat per part dels infants de la història de Sant Jordi, la princesa i el drac. Diàriament els infants ens demanaven que l’expliquéssim i han gaudit molt escoltant-la.

També han tingut l’oportunitat de disfressar-se dels personatges i crear les seves pròpies aventures amb els barrets, els vestits i les cues de drac que tenien al racó del vestíbul. I per finalitzar aquesta festa vam gaudir tots plegats de la representació per part de les educadores i famílies que van voler col·laborar. Va ser tot un èxit. Visca Sant Jordi!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.