Experimentació amb famílies a la classe Xaloc

L’escola i la família van de la mà en el procés d’ensenyament aprenentatge dels infants. És per aquest motiu, que l’escola realitza activitats per tal  que els infants puguin gaudir de temps amb les seves famílies. Una de les activitats que la classe Xaloc ha dut a terme ha estat l’experimentació amb famílies, en la que s’oferia la possibilitat de manipular i experimentar diferents textures i materials.

L’experimentació es va realitzar amb un clima força relaxat i tranquil. Es van oferir diverses propostes on els  infants es podien desplaçar lliurement per l’espai. Hi havia diferents taules repartides amb diversos materials per manipular com ara argila, llenties, blat de moro, palla, farina, canyella, branques, macarrons, entre altres. Els infants van manipular lliurement i anaven combinant els diferents materials tot mostrant els seus resultats a qui els acompanyava. Com es pot veure a les fotografies, algunes famílies també es van engrescar a jugar amb els infants i van gaudir embrutar-se plegats.