Concert de guitarra a la classe Taronja

Per nosaltres és important i enriquidor que les famílies puguin venir a l’escola per col·laborar o participar d’alguna activitat dels seus fills i filles.

En aquest cas, la família del Noah ens va comentar que el Dani, el pare, sap tocar la guitarra, així que nosaltres de seguida els vam convidar a venir a l’aula. Hem esperat un temps a que fossin una miqueta més grans i gaudir d’una forma més conscient aquest “mini” concert.

El cert és que va  anar fenomenal. El Dani ho va fer genial i a més de tocar la guitarra ens va cantar, i hem de dir que ho fa molt bé. Els infants de l’aula Groga també van venir a escoltar i gaudir de tot.

Els nens i nenes van ballar, picar de mans i un cop va acabar, el Dani ens va deixar tocar les cordes de la guitarra, per poder fer música amb els nostres dits.

Ha resultat una experiència molt positiva i esperem que el Dani i la Yael gaudissin tant com nosaltres.