Classe Groga: Manipulem espígol i romaní

 

A l’escola sovint oferim diferents propostes, manipulatives o experimentals, i moltes d’aquestes les pensem perquè esdevinguin sensorials. A la classe Groga comencem a oferir aquest tipus de propostes, que a la vegada esdevenen estones molt tranquil·les i relaxants, ja que les acompanyem amb una música ambiental agradable.

De cara al bon temps vam apropar als infants de la classe Groga diferents herbetes aromàtiques que podem trobar al nostre espai exterior. Així, vam col·locar branques de romaní i d’espígol dins d’uns pots, buscant que la proposta fos la més atractiva possible.

D’aquesta manera els nens i les nenes van apropar-se de forma lliure segons els seus interessos: van ficar les branquetes dintre dels recipients per després treure-les de nou, van estripar les fulletes, alguns les van tastar… i el més interessant va ser que a mesura que les anaven manipulant, l’aula s’omplia d’olor a primavera!