Proposta de llum i foscor a l’aula Llimona

 

Una de les propostes que aquests darrers dies hem fet, ha estat amb materials de llum i foscor. L’hem realitzat a un espai tranquil i coneixedor per a ells, com és el dormitori.  Vàrem retirar els matalassos per deixar espai per col·locar llums i pilotes. Aquestes llums s’encenen i van canviant de color amb el pas dels segons. Tenen una mena de filaments pels quals la llum surt reflectida i amb el moviment va recordant a les onades del mar en llum. Les pilotes en canvi són d’un material plàstic i estaven apagades i en llençar-les contra el terra la llum s’activa i fa pampallugues.

A continuació us deixem algunes de les fotografies d’aquella estona on; la Carla, l’Asiyah, el Jon, la Lucia, l’Edgar, l’Alesia, l’Elsa i la Iria van passar una estona de joc on els vam sentir cridar d’alegria, riure. Vam observar-los concentrats, actius, observadors, etc.