La classe Rosa surt a la biblioteca!

Els nens i nenes de la classe Rosa van fer una sortida a la biblioteca municipal. Quan tots els infants estaven preparats vam sortir tots plegats de l’escola. De camí vam  travessar la carretera i mentre esperàvem que el semàfor es posés de color verd, saludàvem als camions i autobusos que passaven tocant el clàxon.

En arribar, ens va rebre la Laura, que ens va ensenyar la porta secreta de la biblioteca i ens va acompanyar fins a la sala infantil. Un cop allà, els infants de la classe Rosa van seure en semicercle per tal d’escoltar i veure el conte “El pastís és tan amunt” que la Laura els hi explicaria. La Laura va demanar voluntaris per ajudar-la a identificar els ingredients del pastís, que estaven en uns pots que els infants havien d’olorar.

Després de l’explicació del conte, la Laura va deixar als infants que miressin lliurement els llibres que hi havia a la sala. Ens ho vam passar d’allò més bé mentre anaven demanant als adults que els hi expliquéssim els contes que triaven. Per acabar, la Laura ens va dir que ens podíem emportar alguns dels contes a l’escola per poder-los mirar tots plegats i així ho vam fer!

Finalment, la Laura ens va acompanyar  a la sortida i vam tornar molt contents i carregats de contes de la biblioteca a l’escola.