Sortida al parc a esmorzar pizza! Classe grisa

 

Preparem l’espai i oferim als infants diferents aliments de la nostra vida quotidiana, com ara; tomàquet, pernil dolç, olives, orenga i formatge. Aquests ingredients per realitzar una pizza ofereixen una gran varietat d’estímuls per percebre i donar joc a conèixer noves textures, olors, gustos… Observem com els infants experimenten, com tasten i com es creen accions tant individuals com conjuntes.

Quan ja tenim les pizzes preparades les portem a la cuina i les nostres cuineres les posen al forn, i l’endemà sortim al parc per fer un esmorzar tots plegats. Passem una estoneta a un nou espai i aprofitem per jugar amb la sorra, mirar floretes, pujar als gronxadors… Va ser un dia genial!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.