Nous materials a l’aula Llimona

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Durant aquests últims dies han anat apareixent a l’aula nous materials. Les nenes i els nens de la classe han mostrat molt d’interès.

Vàrem observar al Pol molt concentrat amb els cotxes vermells de fusta apilant els ninots petits a dintre, arrossegant-los amb molta concentració.

Amb la caseta de fusta, on hi ha; un cadenat, un pany de molinet, un forrellat, un pestell, una palanca de tancament, unes frontisses i una cadena de seguretat, vàrem podem veure com mostrava molt d’interès per l’Asiyah, l’Elsa, la Iria, el Jon, la Lucía, l’Edgar, la Carla, etc. Aquest material els hi dóna molta feina. Han de provar moltes vegades que han de fer per obrir o tancar les portes que tenen totes una característica diferent d’obertura i de posició.

Al Xavi el trobem moltes vegades jugant  amb l’arc de sant martí blanc i negre o picant a la cassola. Com l’Iria que es mostrava relaxada en sentir el so que produïa aquesta en picar.

A l’Edgar, la Carla i el Jon també els vàrem trobar en actitud molt relaxada, concentrant-se en posar un encaix dintre d’un altre, fer fileres o apilar els petits tubs i contenidors, tal  com es deixen veure a les fotografies que teniu a continuació.

Hem gaudit molt en observar tots els canvis evolutius que van fent mentre els observem com juguen a l’aula. Gaudiu-les!!!