La classe Xaloc surt al parc a menjar pizza!

Fa unes setmanes,  els infants de la classe Xaloc van fer una pizza. Primerament vam estendre la massa, després li vam posar la base de tomàquet i a continuació vam afegir el formatge, el pernil i les olives. Quan ja era a punt, la vam dur a la cuina de l’escola, per tal de que les cuineres la posessin al forn.

L’endemà, vam anar a la cuina a buscar la nostra pizza que ja estava a punt per menjar i vam sortir cap al parc. Allà, vam seure a la gespa per fer el nostre pícnic, on ens vam menjar la pizza que nosaltres mateixos havíem fet el dia anterior. Un cop vam agafar forces, vam continuar caminant pel parc passant pel jardí de les papallones.

Finalment, vam anar a jugar als parc on vam poder córrer i pujar a les diferents estructures. A continuació us mostrem un recull de fotografies d’aquesta activitat tan divertida, esperem que us agradi!