Les famílies de la Classe Blava ens expliquen contes

A l’escola s’ha  ofert durant el mes de maig que les famílies pugin venir a explicar  contes. A la classe blava es van animar: l’Ester la mare de la Clàudia, la Rut la mare del Pau, el Carlos i la Sara els pares de l’Aina, el Ferran i la Susana els pares del Roger.

L’elecció dels contes la feien les mateixes famílies i els que van portar són dels que més agraden i tenen més èxit a casa: Que ve el llop, Bona nit peluix, El Patufet, El monstre de color rosa, Els tres porquets i La cabra goluda.

Els infants de la classe blava els agraden molt els contes i normalment no tenen prou amb un, demanen un altre i un altre i amb els pares va passar el mateix, volien més i més.

Fer partícip als pares i mares és una oportunitat de donar-los un lloc dins de l’aula i també una manera de fer protagonistes als seus fills i filles. Cada infant es va comportar de manera diferent en aquests moments, el Pau i la Clàudia van preferir estar a la falda de la seva mare. El Roger va seure en mig dels dos i va ajudar-los a explicar el conte, i l’Aina va preferir ser espectadora de la representació que els seus pares feien del seu conte preferit.

Després dels contes toca acomiadar-se i aquesta, normalment és la part que més costa. Cada família i cada infant busca l’estratègia que millor li va.  El que si està clar que és un moment difícil i delicat, però com sempre els infants ens sorprenen i fan un bon acomiadament.

Aquests són moments únics que les famílies poden compartir amb els seus fills i filles, i per aquesta raó us volem donar les gràcies per regalar-nos aquests moments tan bonics i inoblidables.

Moltes gràcies!