La classe Rosa té cura de l’hort.

Els grans són els encarregats de tenir cura de l’hort de l’escola. Per aquest motiu i aprofitant l’arribada del bon temps, els infants de la classe Rosa, han ajudat al Paco a treure les plantes de les faves i els pèsols que ja havien donat els seus fruits i han plantat tomàquets, albergínies i pebrots.

El Paco anava arrencant les faveres i pesoleres que ja havien acabat el seu cicle de vida i anava donant als infants les tiges per posar-les en bosses d’escombraries. Després removien la terra i feien el forat per a la nova planta, la posaven dins del forat i aplanaven la terra.

Finalment, els infants van anar a buscar regadores per regar les plantes que acabaven de plantar. Ara només queda continuar cuidant-les i esperar  que creixin i donin els seus fruits.