La classe blava juga amb els pius

Per primera vegada els infants de la classe blava van gaudir amb una nova proposta: els pius. Aquest joc es compon d’una base de plàstic foradada i uns pius de plàstic de quatre colors diferents.

Per realitzar la proposta vàrem disposar de dues taules, cada un dels infants tenia a la seva disposició una base perforada i un pot ple de pius. Aquest joc consisteix en anar ficant les boles dins dels forats ja sigui donant-li alguna forma, fent una petita seriació o lliurement com de moment ho fan ells/es. Aquest tipus de joc requereix molta concentració, també un bon domini de la motricitat fina per tal de poder agafar els pius i encertar a ficar-los pel forat. Com sempre diem cada infant és un món i amb els jocs els interessos són molt diversos, hi va haver infants que van estar molt concentrats durant molta estona i d’altres que de seguida es van cansar. També hi va haver que li van donar un altra ús a aquest material matemàtic i el que van fer és omplir i buidar el pot amb els pius.

Un cop vàrem observar que la majoria dels infants ja havien acabat vàrem recollir entre tots tots els pius que hi havia per terra que no eren pocs). Aquesta també és una part molt important de la proposta, ja que durant aquests moments podem anar parlant dels colors, de la situació espaial sota la taula, al costat de la cadira), etc…

Per acabar volem donar les gràcies a totes les famílies i als infants de la classe Blava, que ens han acompanyat durant tot aquest curs que ha estat molt especial i us esperem amb moltes ganes al setembre!!

Que tingueu molt bones vacances i un molt bon estiu famílies!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.