Les famílies de la classe Rosa ens expliquen les seves professions

En aquest últim període de curs les famílies de la classe Rosa s’han animat a venir a explicar-nos les seves professions.

Primerament, vam tenir la visita d’en Josep, el pare del Gael, que treballa en el servei de neteja dels carrers de Sant Joan Despí. Per ajudar-nos a entendre millor en què consistia, va portar un camió de neteja i el va posar en funcionament. Després vam poder pujar i tocar els botons i el volant.

A continuació, es va animar l’Àlex, el pare d’en Guim, que és conductor de tramvies i ens va portar un conte interactiu en el qual s’explicava tot el funcionament. A més, també va portar un tramvia de joguina on podíem veure com obria i tancava les portes o comprovar si tenia rodes.

En tercer lloc, es van animar els pares d’en Xavier, la Marta i en Xavier, que ens van donar una classe d’educació viària. A més, ens van deixar fer de policia vestint-nos amb una gorra i un xiulet.

Per últim, volíem aprofitar per agrair-vos la vostra participació. També volíem acomiadar-nos i dir-vos que ha estat un plaer poder compartir tants moments amb els vostres fills i filles i desitjar-vos un molt bon estiu.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.