Benvinguts i Benvingudes a la classe Taronja

 

Els primers dies a la classe Taronja…

Fa uns quants dies que 5 petits nadons han començat una nova aventura. Per primera vegada des que van néixer la Maia, el Teo, la Vega i la Laia han de conviure en un espai diferent del que estan acostumats, envoltats d’altres infants i sense la presència constant del pare i de la mare. Per tal que aquest canvi sigui el més natural i progressiu possible, les famílies s’han quedat els primers dies durant el matí per acompanyar-los mentre s’anaven trobant a gust i segurs en el nou entorn. Aquestes estones ens han servit a nosaltres per conèixer una mica millor les rutines i la manera de fer i de relacionar-se de cada infant. Hem après la manera d’arribar a cadascun d’ells segons les seves necessitats i les seves preferències i ara que compartim el dia a dia, els veiem alegres i confiats.

Pensem que el més important en aquest moment és el fet que es trobin a gust i que vegin en nosaltres un referent a l’escola amb el qual comptar quan els pares no hi són. Això és el punt de partida per tot un curs de descobertes, avenços i aprenentatges que segur estarà ple de moments inoblidables per a tots!

Comencem!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.