Ens retrobem i donem la benvinguda als nous companys de la classe Lila!

Benvinguts a tots I totes al Gegant del pi!!!

Iniciem una nova etapa amb moltes ganes i il·lusió per trobar-nos de nou amb els infants del curs passat i donar la benvinguda als que arriben a l’escola.

Són dies plens de diferents emocions tant pels petits com per les famílies, però amb un bon acompanyament entre tots podem aconseguir un bon clima de confiança. D’aquesta manera els infants es poden sentir acollits, segurs i lliures per moure’s pels espais i jugar amb tot allò que els hi desperti interés, així com començar a establir relacions amb els companys.

Des de l’escola valorem positivament l’acompanyament de les famílies durant els primers dies i agraïm tot el que feu per tal de que l’adaptació dels vostres infants resulti ser el més agradable possible.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.