Nou curs a la classe Llimona!

Per un infant anar a l’escola suposa un canvi molt important: surt d’un lloc segur, conegut i protegit per arribar a un lloc nou, amb persones i infants que ha d’anar coneixent poc a poc.

Els primers dies, juntament amb les famílies, ja es donen mirades, jocs i trobaments que ens criden l’atenció, per això hem de tenir els ulls ben oberts, ja que aquesta aventura ja ha començat pels nens i nenes de la classe Llimona.

A través d’aquests ulls observarem moments de separació i d’angoixa que necessiten comprensió, paciència i amor. Després de separacions respectuoses i un acompanyament espectacular, a poc a poc s’esvairan les pors, els neguits i podrem gaudir d’infinitats d’estones dolces amb els vostres fills i filles com a protagonistes.

Ens tornem a trobar d’aquí a pocs dies amb molts més reptes i il·lusions!

Benvinguts!